PARTY SHOW 2018

 

A PARTY SHOW mixsorozat 2016 elején indult, egy kis online rádió keretein belül amolyan unaloműzés képen hetente 1 órában. Ekkor még elég kezdetleges felszereltséggel, egy virtual dj-vel toltuk a műsort. Év közben több pozitív visszajelzést is kaptunk, és jött egy olyan ötlet hogy "mi lenne ha más rádióban is szólhatna". A 2017-es év elejétől bele is vágtunk, egyre több rádióban lett hallható a műsor, csak már két órában mentek a legjobb zenék. Ekkor még a technika sem sokban változott, ugyan úgy virtual dj-vel gyártottuk a sorozatot, viszont néhány hónap múlva megtörtént egy nagy lépés előre, kezeink közzé kaptunk egy vatta új pioneer dj controllert, és hozzá tartozó ma az egyik legmodernebb kiegészítő softwarét a rekordboxot, ami sokkal több dolgot tud mint egy mezei virtual dj. 2017 december 31-én egy hatalmas rádiós újévi party keretében felavattuk a 2018-as évet, azaz a harmadik évadod.

2018 elején tehát elstartolt a harmadik évad, mivel folyamatosan nőtt a rádiók száma ahol szól a műsor, így fejlesztettünk, beszereztünk egy többcsatornás keverőt, és az év felénél egy stúdió mikrofont. Software-es fejlődésünket a pioneer garantálja, hisz a műsorok továbbra is ezzel a profi szerkesztővel és dj controllerrel készítjük.

 

Minden olyan rádiónak ajánljuk műsorunkat, ahol szeretnének egy fiatalos műsort, hisz mink is ez a kor osztályba vagyunk, a műsorban több vendég is szerepelt már, és 2018 júliusától a második órában pedig egy új arc  lesz majd velünk, Szarvas Norbi, azaz DeeJayNorBee, pontosabban nem új, hisz szerepelt már nálunk vendégként többször is, és ezentúl állandó rezidense lesz a második órának. 

Míg az első óra inkább populárisabb, slágeresebb addig a másodikban a legjobb tech- electro- club house számoké a főszerep.


MEGRENDELÉS


Elvihető tartalmak

banner kód:

<a href="http://partyshow.hu/" target="_blank"><img src="http://partyshow.hu/partyshowbanner.png" alt="PARTY SHOW" title="PARTY SHOW" width="468" height="60" border="0"></a>

Így néz ki:
PARTY SHOW


Szeretnéd támogatni a PARTY SHOW-t?

Vannak rádiók, akik támogatják a PARTY SHOW műsor készítését, és volt már alkalom magán támogatásra is.
Mink nem szabjuk meg hogy havonta X összegbe kerülnek a részek, és nem is kötelezünk senkit arra hogy támogassa a műsort, de ezt mégis megteheted a következő számlaszámon:

OTP Bank Nyrt.

Kedvezményezett:

Varga Sándor

Számlaszám:

11773339-01123616

Közlemény:

Rádió esetén a rádió neve
Magánszemély esetén a neved

Minden támogatónak köszönjük!