PARTY SHOW 2016

PARTY SHOW 2017

PARTY SHOW 2018

PARTY SHOW 2019

 

A PARTY SHOW 2016 január elején indult, egy kis online rádióban, ami heti szinten hozta a legjobb bulizós zenéket az éterbe 1 órán át. Kaptunk év közben pár megkeresést hogy tovább adnánk-e a műsort más rádióknak, ekkor úgy döntöttünk, hogy 2017 elejétől ezt lehetővé tesszük.

2017 január elején tehát elindult a PARTY SHOW több online rádióban, amihez csatlakoztak időközben helyi rádiók is, ekkor már két órában toltuk a legjobb zenéket, mixelve.
Időközben fejlesztettünk is, kis stúdiót alakítottunk ki, hogy még jobb hangminőségben, a fejlődő világgal lépést tartva. Volt idő, mikor a második órában vendégeknek adtunk szereplési lehetőséget. Csatlakozott a csapathoz Szarvas Norbi is, beszédből ugyan keveset hallottuk, szégyellős a srác :), de zenében ott van, hisz a legjobb house, tech-house muzsikákat szokta pörgetni a második órában.

2019 év vége fele csatlakozott a csapathoz Balee. Norbi egyéb okok miatt bizonytalan időre elhagyta a fedélzetet.

A PARTY SHOW a bulizós, partyzós korosztályt célozza meg zenei irányzatával. Műsorunk ajánljuk minden online és helyi rádiónak, akik szeretnének egy ilyen műsorral hallgatóik számára kedveskedni.

A műsor heti rendszerességgel készül, két órában (órás szettekre bontva). A sorozatot a rádiók egy privát tárhelyről tudják letölteni, amihez megrendelés után hozzáférést biztosítunk. A műsorok mellé a joghatóság miatt játszási listát is kapnak a rádiók. A tárhelyhez kizárólag a rádióknak lehet hozzáférésük, magánszemélyek regisztrációját, megrendelését nem tudjuk elfogadni.

Regisztrációt 24 órán belül feldolgozzuk! Fontos, hogy valós adatokat adj meg!

A műsorba az ADÁSOK menüben bele is lehet hallgatni... 


MEGRENDELÉS


Csapat

SandroZA

jelenleg nincs feltöltött infó

Balee

jelenleg nincs feltöltött infó

NewMan

jelenleg nincs feltöltött infó


Elvihető tartalmak

banner kód:

<a href="http://partyshow.hu/" target="_blank"><img src="http://partyshow.hu/partyshowbanner.png" alt="PARTY SHOW" title="PARTY SHOW" width="468" height="60" border="0"></a>

Így néz ki:
PARTY SHOW